Återkallar svenska licenser

2020-12-22

Ladda ner PDF

Enlabs har fattat beslut att på eget initiativ återkalla sina licenser för kommersiellt onlinespel och vadhållning i Sverige. Skälet är behovet av ett utvecklingsarbete kopplat till bolagets certifierade plattform. Enlabs avser att under 2021 ansöka om nya licenser för ett koncernbolag, och räknar med att kunna lansera flera varumärken på den svenska marknaden till sommaren 2021.

Enlabs nuvarande verksamhet i Sverige är mycket ringa, och åtgärden kommer i det korta perspektivet ha en marginell positiv resultatpåverkan.

”Den svenska marknaden är av stort intresse för Enlabs. Vår plattform saknar dock för närvarande stöd för så kallad ”Pay & Play” (PnP), vilket är helt nödvändigt för vissa av de varumärken vi avser lansera i Sverige. Det interna utvecklingsarbetet har redan påbörjats, och vi bedömer ha teknik, licenser och organisation med en tydlig marknadsplan för lansering av flera av våra viktigaste varumärken, på plats till sommaren 2021” säger George Ustinov, VD och koncernchef för Enlabs.
 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Enlabs AB

George Ustinov, VD och koncernchef
[email protected] / +371 29424175
 

Om ENLABS

ENLABS står för Entertainment Laboratories. Enlabs är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom iGaming. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella, Minsk och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 300 anställda. Enlabs AB (NLAB) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.  

Mer information finns tillgänglig via enlabs.com

Prenumerera på våra utskick