Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

Lanserar betting på eSports med EveryMatrix

2020-06-22

Ladda ner PDF
Enlabs lanserar betting på eSports från EveryMatrix som en ny produktvertikal på sitt flaggskeppsmärke Optibet i Lettland och Estland.

Skapandet av en ny fristående eSports-vertikal är det senaste steget i strategin för att göra Optibet till en än mer välsorterad butik som passar alla typer av kunder. Betting på eSports har upplevt exponentiell intresseutveckling den senaste tiden, vilket hjälper till att attrahera och behålla en ny generation av kunder. Den nya eSports-vertikalen finns initialt tillgänglig i Lettland och Estland, medan lansering i Litauen, Finland och övriga marknaderna kommer att äga rum under sommaren.

Enlabs kunder har nu möjlighet att spela på mer än 55 000 evenemang, varav mer än 50 000 är tillgängliga som livebetting varje månad. Detta är 10 gånger mer än Optibet tidigare erbjudit. Ett brett urval av olika spel stöds av en lika viktig trend i spelindustrin – livestreaming. Livestreaming är tillgängligt för 95% av alla live-evenemang som erbjuds, vilket i stor utsträckning skiljer Enlabs från konkurrenter. Kunderna kan spela på och följa evenemang på de mest populära videospelen: eFIFA, eNBA, Counter-Strike: Global Offensive, DOTA2, League Of Legends, Overwatch, Fortnite, PlayerUnknown's Battlegrounds, Hearthstone, Heroes of the Storm, Call Of Duty och många fler.

"Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa och mest relevanta innehållet. Med EveryMatrix erbjuder vi ett modernt tillvägagångssätt för eSportsbetting och tillgång till den snabbt växande världen av professionella tävlingar med videospel. Vi är övertygade om att detta tillägg kommer locka till sig nya kunder som gillar videospel och ökar intresset för befintliga kunder genom att erbjuda nya spelmöjligheter.” säger Daniel Belozetsev, Head of Betting på Enlabs.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Enlabs AB

George Ustinov, VD och koncernchef

[email protected] / +371 2 9424175

Adam Jonsson, CFO

[email protected] / +46 73 8200058

Om ENLABS

ENLABS står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom gaming. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella, Minsk och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 200 anställda. Enlabs AB (NLAB) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.  

Mer information finns tillgänglig via enlabs.se

Prenumerera på våra utskick