Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

VD kommenterar svenska Spelinspektionens beslut

2020-03-11

Ladda ner PDF
Spelinspektionen har i beslut tilldelat Enlabs en varning på grund av att bolaget inte börjat driva spelverksamhet under sin svenska spellicens.

”Spelinspektionens beslut om att tilldela oss en varning för inaktivitet var inte oväntat och förändrar heller inte vår kommunicerade strategi för den svenska marknaden. Vi anser att Spelinspektionens bedömning är rimlig och vi kommer att erbjuda spel under vår svenska licens senast juni 2020, och därmed behålla densamma. Jag vill särskilt belysa att Spelinspektionens varning endast utgår på grund av att vi inte erbjudit spel under vår licens och innebär inga ekonomiska konsekvenser. Vi blickar framåt mot en lansering i Sverige och fortsätter att övervaka marknadsförhållandena för att kunna tillvarata de möjligheter som uppstår.” säger George Ustinov, VD och koncernchef Enlabs.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Enlabs AB

George Ustinov, VD och koncernchef

[email protected] / +371 2 9424175

Adam Jonsson, CFO

[email protected] / +46 738200058

 

Om ENLABS

ENLABS står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom tre affärsområden: Gaming, Media och Solutions. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 200 anställda. Enlabs AB (NLAB) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.  

Mer information finns tillgänglig via enlabs.se

Prenumerera på våra utskick