Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

Lanserar poker i Estland

2019-06-18

Ladda ner PDF
Enlabs fortsätter sin produktutveckling genom lansering av poker på Optibet, Baltikums ledande spelportal, för den estniska marknaden.

Likt lanseringen av poker för den lettiska marknaden tidigare i år är detta ett viktigt steg i att cementera Optibet som den självklara helhetsleverantören inom nätspel för de snabbväxande marknaderna i de tre Baltiska länderna.  

Genom lanseringen i Estland utvidgas samarbetet med GG Network, världens största pokernätverk, som sedan 2016 är en viktig samarbetspartner till Enlabs. 

”Vi är väldigt glada över hur väl poker emottagits och utvecklats på våra huvudmarknader i Baltikum. Vår lansering i Lettland tidigare i år har slagit mycket väl ut, och jag är väldigt förväntansfull inför våra möjligheter i Estland. Alla i teamet, både internt och hos GG Network, har gjort ett gediget arbete inför lanseringen, och det är nu vår uppgift tillse att våra kunder ges den bästa möjliga pokerupplevelsen.” säger Maksims Gorbacs, Product Owner Poker på Enlabs. 

Robert Andersson, VD och koncernchef, fortsätter: ”Vi är inne i en mycket händelserik period där lanseringen av poker i Estland är ett av många exempel på hur vi arbetar för att skapa en bättre upplevelse för slutkunden. Detta stärker ytterligare vår position som den mest kompletta operatören i ”The Baltics and beyond” och vi ska självklart fortsätta förbättra produktutbudet. 2019 kommer verkligen bli ett spännande år för Enlabs!” 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robert Andersson

VD- och koncernchef

[email protected] / +371 2 7327810

Adam Jonsson

IR-ansvarig

[email protected] / +4673 8200058

Om ENLABS

ENLABS står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom tre affärsområden: Gaming, Media och Solutions. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 200 anställda. ENLABS AB är noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Redeye, +46 (0)8 121 576 90, [email protected]

Mer information finns tillgänglig via enlabs.se

Prenumerera på våra utskick