Lanserar poker i Lettland

2019-04-05

Ladda ner PDF
Enlabs lanserar poker från GG Network på varumärket Optibet i Lettland.

Enlabs utvecklar genom detta produktutbudet och stärker varumärket Optibets marknadsposition genom att bli en komplett tjänsteleverantör till den snabbväxande marknaden i Lettland. GG Network är världens största pokernätverk och sedan 2016 en viktig samarbetspartner till Enlabs globala varumärke BestPoker. Parterna har ingått ett strategiskt samarbete i vilket Enlabs avser integrera GG Network på fler varumärken och marknader. 

  

”Vi är väldigt glada över att vårt samarbete med GG Network nu även finns tillgängligt för den lettiska marknaden. Poker över hela världen upplever nu återigen ökad aktivitet och det känns väldigt spännande att kunna erbjuda en kvalitativ och unik pokerprodukt i Lettland. Nu ser vi fram emot att lansera poker som produkt på fler marknader och varumärken.” säger Maksims Gorbacs, Product Owner Poker på Enlabs. 

Jean-Christophe Antoine, Head of GG Network säger: "Vi är väldigt entusiastiska över att kunna erbjuda vår högkvalitativa mjukvara till lettiska spelare genom Optibet. Vi är övertygade om att de kommer erbjuda den bästa pokerupplevelsen till sina kunder!” 

  

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robert Andersson

VD- och koncernchef

[email protected] / +371 2 7327810

Om ENLABS

ENLABS står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom tre affärsområden: Brands, Media och Solutions. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 190 anställda. ENLABS AB är noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Redeye, +46 (0)8 121 576 90, [email protected]

Mer information finns tillgänglig via enlabs.se

Prenumerera på våra utskick