Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

Lanserar spel från Greentube i Litauen

2019-04-02

Ladda ner PDF
Nyligen adderade Enlabs 30 utvalda NOVOMATIC slot- och bordsspel till sin licensierade operatör Optibet i Litauen genom Greentube, NOVOMATICs interaktiva spelavdelning.

Partnerskapet gör det möjligt för kunder till Optibet.lt att ta del av världsomspännande NOVOMATIC-spel som Lucky Lady´s Charm™ deluxe, Book of Ra™ deluxe and Sizzling Hot™ på sina bärbara datorer eller mobila enheter, en upplevelse som aldrig tidigare erbjudits i Litauen.

Tillägget av dessa 30 spel ger Optibet.lt totalt 390 olika spel, varav 30 spel är exklusiva för Optibet.

Chris Davis, Head of Gaming för Enlabs säger:

"Vi är väldigt stolta över att vara den första operatören för att erbjuda dessa världsklasspel till den litauiska marknaden. NOVOMATICs innehåll har mycket hög varumärkesigenkänning i Baltikum, så vi anser att de är en av våra viktigaste partners i regionen. Jag anser att denna nya marknadsposition återspeglar det.”

Armen Tatarevic, Greentube Key Account Manager, tillägger: “Optibet har alltid varit en mycket viktig partner i Baltikum. Vi är väldigt nöjda att nu vara på den litauiska marknaden och att detta kommer stärka vårt samarbete ytterligare.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robert Andersson

VD- och koncernchef

[email protected] / +371 2 7327810

Om ENLABS

ENLABS står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom tre affärsområden: Nätspel, Media och Solutions. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 190 anställda. ENLABS AB är noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Redeye, +46 (0)8 121 576 90, [email protected]

Mer information finns tillgänglig via enlabs.se

Prenumerera på våra utskick