Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

Blir huvudsponsor till Lettlands fotbollsliga

2019-03-15

Ladda ner PDF
Enlabs ingår avtal med Lettlands herrfotbollsliga (motsvarande Allsvenskan) medförande att Optibet, det ledande varumärket i Baltikum, blir huvudsponsor till högstaligan i Lettland, som framöver heter ”Optibet Virsliga”.

”Vi är väldigt glada och stolta över att vi kommit överens om att Optibet blir huvudsponsor för Lettlands högsta fotbollsliga. Enlabs är ett bolag som strävar efter att ge tillbaka till idrotten och det känns fantastiskt att vi nu får vara med och utveckla fotbollen i landet. Vi är genom detta huvudsponsorer till Lettlands högstaligor i både fotboll och ishockey vilket stärker vår varumärkeskännedom ytterligare i regionen.” säger Dainis Niedra, Regional Director of operations.

Avtalet som gör Optibet till huvudsponsor sträcker sig över säsongerna 2019 och 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robert Andersson

VD- och koncernchef

[email protected] / +371 2 7327810

Om ENLABS

ENLABS står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom tre affärsområden: Nätspel, Media och Solutions. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 190 anställda. ENLABS AB är noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Redeye, +46 (0)8 121 576 90, [email protected]

Mer information finns tillgänglig via enlabs.se

Prenumerera på våra utskick