Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

Förändrar i ledningsgruppen och stärker marknadsfokus

2018-10-25

Ladda ner PDF
Nordic Leisure, vidare NLAB eller koncernen, meddelar på detta sätt att;

Miko Salo anställts som ny CCO, Chief Commercial Officer med övergripande ansvar för koncernens verksamhet inom nätspel. Miko kommer från en roll som Director of Acquisition and Retention på Gaming Innovation Group, och har tidigare arbetat på Mr Green som Head of Commercial och Head of Growth.

Adam Jonsson formellt utsetts till ansvarig för Investor Relations. Adam är sedan tidigare verksam inom koncernen som financial controller.

Sami Koponen ansluter till NLAB som Head of Media operations. Sami kommer närmast från Mr Green där han var landschef och innan dess tillförordnad SEO ansvarig.

Jevgenij Bogdanov återkommer till NLAB i rollen som produktchef för Betting. Jevgenij har tidigare arbetat inom NLAB i samma roll, men under de senaste åren arbetat hos Lucky Labs, en större speloperatör och utvecklare med bas i Ukraina.

Som tidigare meddelats har även;

George Ustinov positionen som Group CFO – Chief Financial Officer med ansvar för ekonomi och redovisning för hela koncernen. George har tidigare varit CFO för Lifland Gaming Group, en dotterkoncern till NLAB i vilken all nätspelsverksamhet bedrivs.

”Jag hälsar Miko,Sami och Jevgenij varmt välkomna till NLAB! Det är glädjande vi lyckats knyta dem till oss, och därmed förstärker ledningsgruppen med operativ kunskap helt i linje med vår strävan att öka vårt marknadsfokus. Att vidare George tagit steget upp till CFO på koncernnivå kommer bidra till den snabba utveckling vi eftersträvar i målet att alltid ha det främsta erbjudandet på de marknader där vi verkar” säger Robert Andersson, VD- och koncernchef för NLAB och fortsätter "Att Adam Jonsson nu ansvarar för IR kommer bidra till att vi både förstärker och förbättrar vår marknadskommunikation".

För ytterligare information, vänligen kontakta:

NORDIC LEISURE AB

Robert Andersson, VD- och koncernchef

Email: [email protected] / +371 2 7327810

Om Nordic Leisure

Nordic Leisure AB är moderbolag i en koncern som driver verksamhet inom två affärsområden, Nätspel och Media. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 190 anställda. Nordic Leisure är noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Redeye, +46 8 545 01330.

Mer information finns tillgänglig via nordicleisure.se

Prenumerera på våra utskick