Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

George Ustinov ny CFO

2018-09-26

Ladda ner PDF
Nordic Leisure, vidare ”NLAB” eller ”bolaget”, meddelar på detta sätt att George Ustinov utsetts till ny Chief Financial Officer, CFO.

George kommer närmast från en position som CFO för NLAB:s dotterkoncern – Lifland Gaming Group där han verkat sedan juli 2017.

Robert Andersson, CEO för NLAB kommenterar;

”Vi är väldigt nöjda med att George tar steget upp till CFO för hela koncernen. Under sin tid inom Lifland Gaming Group har han med all tydlighet visat sin kompetens och genomfört ett viktigt förändringsarbete. George kommer ingå i NLAB:s ledningsgrupp och jag ser mycket fram emot att tillsammans med honom fortsätta utvecklingen av hela bolagsgruppen.”

George Ustinov är 29 år och har en kandidatexamen i ekonomi och management från University of Latvia. Innan han kom till NLAB arbetade han som redovisningschef på Cream Finance och före det på revisionsbyrån EY.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robert Andersson, Verkställande Direktör

[email protected] / +371 2 7327810 

Om Nordic Leisure

Nordic Leisure AB är moderbolag i en koncern som driver verksamhet inom två affärsområden, Nätspel och Media. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 190 anställda. Nordic Leisure är noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Redeye, +46 8 545 01330.

Mer information finns tillgänglig via nordicleisure.se

Denna information är sådan information som Nordic Leisure AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 september 2018 kl. 14:00 CET.

Prenumerera på våra utskick