Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

Lanserar PrimaBet i Afrika

2018-09-17

Ladda ner PDF
Nordic Leisure, vidare ”NLAB”, eller ”bolaget” meddelar på detta sätt att bolaget i samarbete med lokal partner lanserat varumärket PrimaBet online i Västafrika.

NLAB är sedan tidigare leverantör av en komplett teknisk bettingtjänst till PrimaBet, en licensierad operatör som driver spelbutiker i Gambia. Detta samarbete har nu utökats då PrimaBet lanserat en mobil version på primabet.net, vilken utvecklats av NLAB.

Som tidigare kommunicerats så pågår inom NLAB ett utvecklingsarbete avseende en större uppgradering av bolagets spelplattform. Det primära syftet med detta arbete är att utveckla bolagets verksamhet inom nätspel riktad mot slutanvändare, men även att framledes kunna erbjuda tjänster till andra speloperatörer Business to Business - B2B.

Robert Andersson VD- och koncernchef för NLAB kommenterar;

"Vår nya plattform är mycket tekniskt avancerad och kan hantera ett obegränsat antal varumärken. Det faller sig naturligt att vi skall vidareutveckla vår affär till att även omfatta andra operatörers varumärken. Affärsmodellen är tydligt skalbar, och att vi går vidare till även andra segment inom B2B, och vidareutvecklar intäktsbasen - är ett naturligt steg för NLAB.

Samarbetet vi har i Afrika visar god lönsamhet, och är högintressant för oss då vi ser mycket goda möjligheter till vidare affärsutveckling. Vi avser bland annat att lansera egna varumärken direkt riktade mot konsument på ett flertal Afrikanska marknader, och kommer för detta ändamål ha en särskild avdelning i bolaget som administreras från vårt kontor i Marbella, Spanien.”

För vidare information, vänligen kontakta;

Robert Andersson, VD- och koncernchef

[email protected] / +371 2 7327810

Om Nordic Leisure

Nordic Leisure AB är moderbolag i en koncern som driver verksamhet inom två affärsområden, Nätspel och Media. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 190 anställda. Nordic Leisure är noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Redeye, +46 8 545 01330.

Mer information finns tillgänglig via nordicleisure.se

Prenumerera på våra utskick