Redbet etablerar partnerskap med Goal Ventures

2008-05-14

Ladda ner PDF
Redbet etablerar partnerskap med det irländska bolaget Goal Ventures för lansering av speltjänster under varumärket Goalwin.net.

Partnerskapet avser leverans av en fullständig speltjänst med Sportspel, Poker och Casino med ambitionen att utöka utbudet till att täcka fler speltjänster. En första begränsad lansering är planerad till början av juni 2008.

– Vi valde att gå vidare med Redbet av flera anledningar. Redbet har en lång erfarenhet inom spel, en välutvecklad plattform samt erbjuder hög säkerhet och snabb service till sina kunder berättar Francesco Merighi, VD för Goal Ventures

– Förtroendet från Goal Ventures är glädjande då det bevisar attraktionen i vårt erbjudande säger Jonas Sundvall, VD på Redbet Holding AB

Goal Ventures är grundat av Francesco Merighi, grundare av Goal.com. Goal.com som, enligt Alexa, är världens största Internetbaserade fotbollstjänst med över 8 miljoner unika besökare i månaden har en total världsranking på 700.
Goal.com finns tillgängligt på 13 språk, publiceras i 16 editioner och har en fortsatt stark tillväxt på samtliga marknader. Samarbetet är en White Label-lösning med intäktsdelning där Redbet levererar en teknisk plattform som integreras med designen hos Goalwin.net.

Prenumerera på våra utskick