Enlabs AB är nu en del av Entain plc. För mer information gällande Entain, vänligen se https://entaingroup.com

Det här är Enlabs

Enlabs står för Entertainment Laboratories. Vi skapar underhållning genom att erbjuda våra kunder branschledande spelinnehåll för alla produktvertikaler i kombination med förstklassig lokal service. Enlabs är den största iGamingoperatören i Baltikum och målsättningen är att fortsätta expandera till en av de främsta i världen.

Med egenutvecklad teknik och en multibrandstrategi för reglerade marknader har vi unika möjligheter att skapa hållbara värden på lång sikt.

Vårt fokus är reglerade, eller snart reglerade, marknader med tonvikt på ansvarsfullt spelande. Reglering är en garanti för schysst spel, spelarskydd och att bolaget i fråga betalar lokal spelskatt.

Enlabs huvudkontor finns i Riga och övriga kontor i Tallinn, Vilnius, Minsk, Malta, Marbella och Stockholm. I varje land där vi är verksamma har respektive dotterbolag erfordrade nationella spellicenser. Antalet anställda i koncernen är ungefär 220.

Vår vision

Vi vill erbjuda våra kunder branschens bästa spelunderhållning och verka och växa på reglerade, eller snart reglerade, snabbväxande marknader genom organisk tillväxt och förvärv.

Vårt mål

Att initiera förändring, inspirera till glädje och skapa underhållning.

Våra kärnvärden

PRODUKT

Vi skapar
underhållning

Spännande
Rolig
Rättvis

Vårt varumärkeslöfte, vår affärsidé och det vi levererar till våra kunder kan bäst summeras med ordet underhållning. Spänningen i att spela, upplevelsen genom produkten och att vi hela tiden försöker skjuta fram gränserna lite till – allt handlar om underhållning.

KULTUR

Vi inspirerar till
glädje

Transparens
Tillit
Lycka

Glädje kan ses som ett ovanligt företagsvärde, men för oss är det kärnan i vår existens. Vi är inte ett holdingbolag, vi är ett moderbolag och vi är övertygade om att den bästa investering vi kan göra är att säkerställa glädjen hos våra medarbetare.

AMBITION

Vi initierar
förändring

Innovation
Utmaning
Utveckling


Många varumärkesplattformar innehåller ordet innovation. För oss är drivkraften att förändra, ambitionen att utmana oss själva och branschen så mycket mer än bara innovation – det handlar om att vara i konstant rörelse, att aldrig stå still.